top of page

Valokuvaus, videokuvaus, kuvakonseptointi ja kuvatuotannot

Olen aloittanut kuvaajan urani journalistisen kuvan parissa kuvaten sanomalehdille. Tästä siirryin aikakausilehtimaailmaan ja lopulta B2B-kuvauksiin. Suunnittelen ja kuvaan sisältöä edelleen sekä perinteisiin printtijulkaisuihin että erilaisille sähköisille alustoille markkinoinnin ja viestinnän käyttöön. Ominta alaani on henkilökuvaus ja laajemmat kuvakokonaisuudet, esimerkiksi erilaiset kampanjat ja yrityskuvaukset ja brändikuvaukset.

Lindström healtacre brandimage ©Riitta Supperi

Valokuvaus

Teen pääasiassa B2B-kuvauksia ja olen erikoistunut henkilökuvaukseen, yrityskuvaukseen ja brändikuvaukseen. Olen erityisen taitava "tavismallien" tai yrityksen oman henkilöstön kuvaaja. Teen kuvauksia joustavasti sekä miljössä, asiakkaan toimitiloissa että studiollani Helsingissä kantakaupungissa. 

high-280-KOPIOSTO-Sonja-Kailasaari-01-2023.jpg

Videokuvaus

Suunnittelen ja teen videoita tarpeen mukaan; yhden henkilön kevyellä ja ketterällä tuotannolla tai useamman ihmisen kuvaustiimin kanssa. Henkilövideo toimii erityisen hyvin silloin, kun tarvitaan ihmisläheistä ja omakohtaista kerrontaa. Asiakasvideoita, videoreferenssejä tai kokemustarinoita voi hyödyntää erilaisissa kampanjoissa ja ne toimivat erityisen hyvin somessa.

Hakaniemi 2023 Riitta Supperi.jpg

Konseptointi ja kuvasuunnittelu

Kuvakonseptointia tarvitaan silloin, kun yrityksen kuvailme on sekava, se ei puhuttele kohdeyleisöä tai ollaan perustamassa omaa kuvapankkia. Kuvakonsepti on visuaalinen ohjekirja, joka kertoo, millainen on yrityksenne kuvamaailma. Sen pohjalta on helppo tehdä kuvahankintoja tai suunnitella ja tilata kuvauksia. Hyvä kuvasuunittelu nopeuttaa kuvatuotantoja ja varmistaa, että lopputulos on tavoitteiden mukainen.

S version 2_edited.jpg

Kuvatuotannot

Kuvauksen lisäksi teen kuvatuotantoja yhteistyössä muiden kuvaajien, meikkaajien, stylistien ja muun tiimin kanssa. Tuottajan työhöni saattaa kuulua mallien hankinta (casting) ja tarvittavien sopimusten laatiminen, kuvauspaikkojen etsintä, tuotantotiimin kasaaminen ja muut käytännön järjestelyt. Verkostooni kuuluu laaja kirjo alan ammattilaisia, joista löytyy tekijät isoihinkin tuotantoihin.

web-kolikkolampi-KIOTO_0021.jpg

Kuvausten hinnoittelu

Brändikuvaukseen tai yrityskuvaukseen sisältyy yleensä aina ennakkosuunnittelua ja kuvaussuunnitelman teko, itse valokuvaus, kuvamateriaalin esivalinta ja valittujen kuvien toimitus.

  • Kuvasuunnittelu 120€/h

  • Valokuvaus 350€ 1. tunti, seuraavat tunnit á 130€

  • Kuvankäsittely alk. 35€/kpl 

  • Henkilökuvaus studiossa alk. 240€

Kuvauksen hinta sisältää yleensä jatkuvan käyttöoikeuden toimitetuille kuville pois lukien jälleenmyyntioikeus tai luovutus kolmannelle osapuolelle kaupallisiin tarkoituksiin.​ Mallioikeudet saattavat rajoittaa julkaisuoikeutta.

Hinnat alv o%

Ole yhteydessä!

Studio Suvilahdenkatu

Suvilahdenkatu 7, Helsinki

+358 40 70 50 577

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page