top of page
Riitta Supperi by Laura Oja_Z9A3181.jpg

Viestinnän asiantuntija, monipuolinen media-alan ammattilainen

Matka journalismista viestinnän ja markkinoinnin pariin

Olen todellinen mediamaailman moniottelija; valokuvaaja VAT, toimittaja, videokuvaaja, tiedottaja MTi, kuvatoimittaja.. Lisäksi minulla on tradenomin koulutus AMK erikoistumisalana palveluliiketoiminnat ja asiakkuudet.

Olen auttanut ja palvellut yritysasiakkaitani jo parinkymmenen vuoden ajan. Aloitin urani sanomalehtimaailmasta valokuvaajana ja toimittajana josta siirryin aikakauslehtikuvauksiin ja sittemmin markkinointiviestinnän pariin. Teen laaja-alaisesti laadukasta sisältöä kaikenlaisiin mediaympäristöihin joko suoraan asiakkaan kanssa tai yhteistyössä muiden luovien ammattilaisten tai mediatoimistojen kanssa.​

 

Laadukkaan sisällön lisäksi minua kiinnostaa luovat prosessit ja niiden valjastaminen liiketoiminnan tueksi. Niihin paneuduin opinnäytetyössäni "Kollektiivimuotoisen organisaation projektinhallinta ja -johtaminen". Olenkin mukana sisäisessä kehitystyössä Osuuskunta Lilithissä sekä Noon kollektiivissa.​

 

Kaupallisten toimeksiantojen lisäksi teen valokuvataidetta. Olen pitänyt useita näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla ja julkaissut kirjan 50+ – suomalaisen miehen muotokuva. Omat projektini ovat usein tyyliltään dokumentaarisia ja niissä näkyy kuvajournalistitaustani.

"Riitta saa kuvattavat rentoutumaan tilanteesta riippumatta. Hän on luotettava yhteistyökumppani, ja suosittelen häntä mielelläni."

Sampsa Voutilainen, luova johtaja, Berry Creative

Ole yhteydessä!

Studio Suvilahdenkatu

Suvilahdenkatu 7, Helsinki

+358 40 70 50 577

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page