top of page

Viestinnän suunnittelu,
konseptointi

Konseptisuunnittelulla luon uusia ideoita ja näkemyksiä siitä, millainen viestintä tavoittaa kohderyhmän parhaiten. Konseptoinnin hedelmät hiotaan tavoitteidenne mukaisesti toteuttamiskelpoisiksi kokonaisuuksiksi, oli se sitten verkkopalvelu, somekampanja, kuvakokonaisuus tai videosarja. Verkostoistani löytyy myös laaja kirjo eri alan ammattilaisia konseptien toteutukseen.

Viestinnän konsultointi,
kuvatoimitus

Jos viestinnässä mättää joku, mutta itse on hankala hahmottaa selkeää syytä, on ulkopuolisen näkemys arvokas. Tarkastelun alle voi ottaa kuvaviestinnän, someviestinnän tai muun kokonaisuuden, joka kaipaa ryhtiä ja päivittämistä. Konsultointi voi olla kertaluontoinen katsaus tai laajempi kokonaisuus muutostoimenpiteineen.

Valokuvauksen ja kuvatuotannon lisäksi kuvatoimitan. Kuvatoimittaja hyödyntää olemassaolevaa sisältöä, esimerkiksi yrityksen omaa kuvapankkia ja kaupallisia kuvapankkeja. Kuvatoimituksella luodaan yhtenäisen kokonaisuus esimerkiksi kampanjaan tai nettisivuille, ilman, että tarvitsee luoda uutta kuvasisältöä.

Ole yhteydessä!

Studio Suvilahdenkatu

Suvilahdenkatu 7, Helsinki

+358 40 70 50 577

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos viestistäsi!

bottom of page