Riitta Supperi tuottaa valokuvat, videot ja tarinat viestintään ja markkinointiin.

Haluatko hyvännäköisen nettisivun, mutta kuvat puuttuvat? Hallituskuvaus edessä, mutta toteuttaja hakusessa? Kaipaako brändisi kirkastusta, mutta visuaalinen sisältö sakkaa?

Poistan sinulta visuaalisen viestinnän ongelmat! Autan sinua luomaan toiveidesi mukaiset visut niin markkinointiin, mainontaan kuin viestintäänkin. Suunnittelen, tuotan ja toteutan, tarvittaessa yhteistyöverkostoni kanssa. 

Haluatko asiantuntijan arvion yrityksesi visuaalisesta ilmeestä? Ota yhteyttä! 


Kuvalla on väliä – valokuva innostaa, ohjaa ja luo elämyksiä

Valokuva kertoo tarinaa. Valokuvalla luot tunnelmaa. Valokuva esittelee henkilöstöäsi ja yrityksesi  toimintaa. Valokuva kiinnittää huomion somessa ja kuvittaa kampanjan. Yhtenäinen kuvailme tukee brändiäsi ja laadukas visuaalinen ilme viestii ammattitaidosta, oli alasi sitten koodaus tai käsityöt.

Kuva kertoo muutakin kuin ilmeisen. Kuvalla voit muun muassa viestiä arvomaailmastasi, innostaa katsojaa, luoda elämyksiä, keventää muuta sisältöä tai auttaa katsojaa samaistumaan viestiisi. Kuvan funktio viestinnässä voi olla aiheeseen virittäminen, lukijan ohjaaminen tai tekemistä havainnollistava. Kuva avaa portit mielikuvitukseen ja saa katsojat samaistumaan aiheeseesi. Ei siis ole samantekevää, millaisia kuvia esität!

Video syventää tarinaasi

Videolla saat äänesi kuuluviin, kirjaimellisesti! Videolla voit kertoa yritystarinasi tai esitellä tuotteesi eri käyttötapoja. Asiakasreferenssivideot vakuuttavat ja toimivat erityisesti sosiaalisessa mediassa mainiosti.

Kuvatuotannot – kuvakonseptista toteutukseen

Kuvien ja videoiden lisäksi voin auttaa sinua luomaan kuvakonseptin ja hoidan kuvausprojektin kuvasuunnitelmasta kuvausjärjestelyihin. Verkostostani löytyy niin meikkaajia, kampaajiakin kuin stylistejäkin. Osuuskunta Lilithin osaajaverkostosta löytyy yhteistyökumppaneita ympäri Suomen, joten esimerkiksi kuvaukset useammalla paikkakunnalla onnistuvat kustannustehokkaasti.

Palvelen sekä yritysasiakkaita että yksityishenkilöitä. Studioni on hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa.

 

Kuvapaketit ja -palvelut yrityksille

Videopaketit yrityksille

Kuvapaketit ja -palvelut yksityisasiakkaille