Valokuvauksen lisäksi olen velho sanojen kanssa. Olen kirjoittanut artikkeleita niin sanoma-, aikakausi- ja asiakaslehtiin sekä markkinointisisältöjä yrityksille. Minulla on tiedottajan koulutus sekä uusin tieto digimarkkinoinnin saloista. Sisällöntuotannon lisäksi minulla on kokemusta eri verkkokauppa-, julkaisu-, sisällönhallinta- ja analysointityökaluista.

Tutustu:

Journalistiset tekstit

Sosiaalinen media

Markkinoinnin suunnittelu ja digimarkkinoinnin automaatio

Tarvitsetko apua markkinoinnin suunnitteluun tai tuotantoon? Etkö oikein tiedä, miten hyödyntää blogia, uutiskirjeitä tai somea? Sisältömarkkinointistrategian avulla saat ryhtiä markkinointiin, palvelet asiakkaitasi paremmin ja johdat lisää liikennettä sivustollesi tai verkkokauppaan. Säännölliset markkinoinnin tai viestinnän toimenpiteet pitävät yrityksesi asiakkaasi näkyvillä ja muistissa. Kun ostopäätöksen aika tulee, olet ensimmäisenä mielessä.

SEO – Hakukoneoptimoidut tekstit ja kiehtovat tarinat

Hyvä sisältö viihdyttää, opastaa tai auttaa asiakasta. Hyvä sisältö on myös löydettävää, eli teksti on hakukoneoptimoitua. Sen lisäksi sen pitää olla myös sujuvasanaista ja kiinnostavaa. Voin sparrata sinua kirkastamaan oman tarinasi tai kirjoittaa sisällöt puolestasi. 

Blogit ja journalistiset artikkelit

Asiantuntijateksteissä olen keskittynyt taiteeseen ja kulttuuriin. Olen tehnyt paljon taiteilijahaastatteluja ja blogikirjoituksia, jotka tarkastelevat luovien menetelmien ja liiketoiminnan yhdistämistä. Olen vuosien varrella kirjoittanut artikkeleita niin sanoma-, asiakas- kuin aikakausilehtiinkin.

Kysy lisää: