fbpx

valokuvaaja, markkinoinnin tekijä Riitta Supperi – loistavat tarinat viestintään ja markkinointiin.

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelulla enemmän myyntiä

Onnistuakseen markkinointi ja viestintä vaatii säännöllistä tekemistä. Säännölliset markkinoinnin ja-tai viestinnän toimenpiteet pitävät yrityksesi asiakkaasi näkyvillä ja muistissa. Kun ostopäätöksen aika tulee, olet ensimmäisenä mielessä. Suunnitellaan sinulle tehokas markkinointisuunnitelma!

Tekstintuotanto kannattaa ulkoistaa, jos oma ajatus katkeilee ja aika ei riitä kaikkeen

Asiakkaat rakastavat tarinoita, jotka ovat samaistuttavia, innostavia, koskettavia. Oletko yrittäjä, jolla on loistava tuote tai palvelu, mutta ei vielä kirkastettua tarinaa? Some takkuaa, kun aika tai ideat ei riitä? Nettisivut aiheuttaa tuskaa? Ei hätää, minä voin auttaa! Voin sparrata sinua omien tekstiesi kanssa tai kirjoittaa tarinasi alusta alkaen. 

Blogit ja asiantuntija-artikkelit

Visuaalisen viestinnän lisäksi kirjoitan markkinointitekstejä, lehtiartikkeleita, asiantuntijablogeja ja somepäivityksiä. Teksteissänikin näkyy kiinnostus ihmiseen; olen tehnyt paljon henkilöhaastatteluja. Lisäksi olen erikoistunut asiantuntijateksteihin, jotka tarkastelevat luovien menetelmien ja liiketoiminnan yhdistämistä. 

Nettissivut suunnittelusta toteutukseen

Yhteystyökumppanini kanssa voimme toteuttaa vaikkapa nettisivuprojektit alusta loppuun. Sinulla tarvitsee olla vain visio ja tuote tai palvelu, me hoidamme loput. Suunnittelemme käyttöliittymän, graafisen ilmeen, kuvallisen- ja tekstisisällön ja tuotamme sivut avaimet käteen -periaatteella. 

Soita ja kysy lisää +358407050577 tai jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella: