top of page
Erilaisia Riitta Supperin kuvaamia henkilökuvia.

Tervetuloa meikkiin ja henkilökuvaukseen!

Hyvät henkilökuvat tuovat esiin persoonaasi ja antavat henkilökohtaisen ilmeen CV:hen tai someprofiiliisi. Henkilökuvauspaketti sisältää meikkauksen, valokuvauksen sekä 4 käsiteltyä kuvaa sähköisesti toimitettuna. Meikkaukseen on varattu noin 45 minuuttia ja se sisältää kevyen, luonnollisen kuvausmeikin tai oman meikin raikastamisen sekä hiusten siistimisen. Paketti sisältää 45 minuutin kuvausajan.

Tiedustele seuraavaa kuvauspäivää: riitta@riittasupperi.com.

Kuvapaketin hinta 298€ sis. alv 24%

Kuvaus maksetaan aikaa varatessa. Ajanvaraus ohjaa sinut Aava maa -verkkokauppaan, josta voit varata ja maksaa valitsemasi kuvauksen. Jos haluat laskun yritykselle, ota yhteyttä riitta@riittasupperi.com

Aikoja ei ole tällä hetkellä varattavissa.

Meikkaus ja valokuvaus

Ennen kuvausta tehdään meikki. Meikkaukseen on varattu noin 45 minuuttia ja se sisältää kevyen, luonnollisen kuvausmeikin tai oman meikin raikastamisen sekä hiusten siistimisen. Kuvauksessa kuvataan kasvokuvia ja puolivartalokuvia toiveesi mukaan joko vaalealla ja/tai tummalla taustalla. Kuvausaika on 45 minuuttia.

Kuvauksen jälkeen saat sähköpostiisi linkin esikatselukuviin, joista pääset tekemään lopulliset kuvavalinnat. Valitut kuvat käsitellään ja saat ne sähköpostiisi muutaman vuorokauden jälkeen tilauksestasi. Kuvauspakettiin kuuluu neljä käsiteltyä kuvaa. Näiden lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata lisäkuvia 37€ (sis. alv 24%) kappalehintaan.

Kuvaustiimi

Hanna Valjakka on helsinkiläinen meikkaaja-kampaaja, jolla on usean vuoden kokemus mainos- ja yrityskuvauksista. Hän työskentelee sekä artistien että yksityisasiakkaiden parissa. ”Suosikki meikkityylini on luonnollisen pehmeä ja asiakkaan omia piirteitä korostava. Yksi vahvuuksistani on kyky työskennellä alati vaihtuvissa tilanteissa uusien ihmisten parissa”.

Riitta Supperilla on reilu 20 vuoden kokemus valokuvauksesta. Hänen asiakkaisiin kuuluu sekä suuryrityksiä, järjestöjä ja yhteisöjä että yksityisasiakkaita. Hän on erityisen hyvä henkilöohjaaja.

Studio Suvilahdenkatu, Helsinki

Studio sijaitsee Sörnäisissä osoitteessa Suvilahdenkatu 7. Alaovella on summeri "Studio Suvilahdenkatu". Studion sisäänkäynti rapun 2. kerroksessa.

Meikkaaja Hanna Valjakka ja valokuvaaja Riitta Supperi yhteiskuvassa.
bottom of page